Despre noi

Viziunea și valorile noastre


The Center for International Research and Analyses


Este un institut care consideră că cercetarea de piață trebuie să stea la baza deciziilor oricărei companii. Soluțiile noastre calitative și cantitative oferă informațiile necesare companiilor în vederea elaborării strategiilor pe termen mediu și lung. Echipa The Center are o experiență de peste 20 de ani în cercetare de piață și este formată din sociologi, psihologi și statisticieni care au ca obiectiv atingerea prin intermediul cercetării a subiectelor relevante și identificarea celor mai bune soluții pentru tratarea acestora.

Activitatea The Center are la bază valori precum calitatea, imparțialitatea, transparența și integritatea. The Center va fi întotdeauna imparțial, prezentând realitatea şi nu va adera la scopurile niciunei alte organizaţii, oricare ar fi aceasta.

Echipa The Center, prin metode de cercetare calitative și cantitative, poate identifica acele elemente cheie care pot face diferența în strategia unei companii. Aceștia, pe baza rezultatelor cercetărilor realizate, pot elabora analize și strategii, planuri de acțiune, astfel încât clienții să beneficieze de cele mai constructive soluții.

parallax background

Echipa noastră de experți vă va ajuta în orice situație.