Servicii oferite

Soluții adaptate nevoilor companiei tale


Ani de experiență,
soluții rapide.

Cercetare cantitativă

Principalul avantaj al utilizării cercetării cantitative îl reprezintă timpul scurt necesar pentru a putea elabora, ca urmare a măsurării evoluțiilor pieței și a priorităților consumatorilor, cele mai bune strategii pentru dezvoltarea businessului.

The Center folosește diferite metodologii de culegere a datelor:

Față în față

CATI (prin intermediul telefonului)

CAWI (online)

Cercetare calitativă

Avantajele cercetării calitative constau în capacitatea de a analiza în profunzime motivațiile care stau la baza unei alegeri. Prin intermediul cercetării calitative se pot explora factorii personali și emoționali care stau la baza comportamentului consumatorului.

Studii de brand

Evaluarea și testarea conceptului care stă la baza unui Brand. Imaginea Brand-ului.

Poziționarea consumatorului față de Brand.

Loialitatea clienților față de Brand.

Analize și Strategii

Echipa The Center realizează analize și strategii pe diferite domenii:

Studii Consumator

Cercetare de produs

Politici publice

Migrație și demografie

Minorități

Negociere

Managementul conflictelor

Managementul situațiilor de criză

Omnibus

The Center poate realiza studii de tipul Omnibus cu frecvență bilunară, lunară sau în funcție de nevoile clienților. Rapiditatea, transparența și reprezentativitatea unor astfel de studii pot veni în ajutorul companiilor în vederea elaborării de modificări ale strategiilor în funcție de modificările de comportament ale consumatorilor.

De ce să alegi CIRA?

Este un institut care consideră că cercetarea de piață trebuie să stea la baza deciziilor oricărei companii. Soluțiile noastre calitative și cantitative oferă informațiile necesare companiilor în vederea elaborării strategiilor pe termen mediu și lung. Echipa The Center are o experiență de peste 20 de ani în cercetare de piață și este formată din sociologi, psihologi și statisticieni care au ca obiectiv atingerea prin intermediul cercetării a subiectelor relevante și identificarea celor mai bune soluții pentru tratarea acestora.

Cu stimă,

Echipa The Center for International Research and Analyses

parallax background

Echipa noastră de experți vă va ajuta în orice situație.